Lyn Fury modat – oringuri taiate

Oringuri taiate si partea interioara finisata, poze primite de la Andrei din Alba.

DSC07029

DSC07030

DSC07031

DSC07032

DSC07034

mpx Networks - Dezvoltare prezenta internet

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Comments »

• Razvan says:

De ce sa tai o-ringurile?

• Andrei says:

Se invarte mai mult si nu ai raspuns la el.

• Big Andrew says:

pe langa faptul ca yoyo-ul devine mai unresponsive, poti face trickuri mai elaborate cu el…de exemplu cu oringurile originale puneai 2 straturi de ata in gap si deja la al 3-lea se frana yoyo-ul…acum poti pune 3 straturi de ata in gap si se invarte perfect..abia la al 4-lea strat de ata incepe sa se franeze:P…
    totusi nu prea recomand operatia asta de oringuri:)) pentru cineva care nu este obisnuit cu un yoyo unresponsive(al meu a fost unresponsive si la inceput dar apoi a devenit din ce in ce mai responsive asta fiind cauza modificarii:P )
    acum totul depinde de preferinte:P…si de cat de ascutit e cutitul cu care tai oringurile:))

• Lazar says:

JESUS CE GAP IMENS!!!!!!!!!!

• Andrei says:

Si e doar un Lyn Fury :)

• Razvan says:

Ok.. dar asta nu ar insemna ca bind-urile sunt mai putin stranse si ca ai alte greutati cand vine vorba de spin time?

• Big Andrew says:

pai nu mai sunt asa stranse bindurile..uneori ma chinui de 2-3 ori pana sa fac un bind:))…dar am mai mult loc pentru ata in gapul yoyo-ului si imi place ca e unresponsive…nu vine in mana fara bind:D..acuma eu m-am riscat si imi place cum a iesit:P..dar totul depinde de gusturile fiecaruia:P

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>