Lyn Fury modat – oringuri taiate
Oringuri taiate si partea interioara finisata, poze primite de la Andrei din Alba.

ads by mpx Networks
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

De ce sa tai o-ringurile?
Se invarte mai mult si nu ai raspuns la el.
pe langa faptul ca yoyo-ul devine mai unresponsive, poti face trickuri mai elaborate cu el…de exemplu cu oringurile originale puneai 2 straturi de ata in gap si deja la al 3-lea se frana yoyo-ul…acum poti pune 3 straturi de ata in gap si se invarte perfect..abia la al 4-lea strat de ata incepe sa se franeze:P…
totusi nu prea recomand operatia asta de oringuri:)) pentru cineva care nu este obisnuit cu un yoyo unresponsive(al meu a fost unresponsive si la inceput dar apoi a devenit din ce in ce mai responsive asta fiind cauza modificarii:P )
acum totul depinde de preferinte:P…si de cat de ascutit e cutitul cu care tai oringurile:))
JESUS CE GAP IMENS!!!!!!!!!!
Si e doar un Lyn Fury
Ok.. dar asta nu ar insemna ca bind-urile sunt mai putin stranse si ca ai alte greutati cand vine vorba de spin time?
pai nu mai sunt asa stranse bindurile..uneori ma chinui de 2-3 ori pana sa fac un bind:))…dar am mai mult loc pentru ata in gapul yoyo-ului si imi place ca e unresponsive…nu vine in mana fara bind:D..acuma eu m-am riscat si imi place cum a iesit:P..dar totul depinde de gusturile fiecaruia:P