Archive for January, 2010

Poze primite – Saptamana 4 din 2010

Poze primite de la Adi si Alin din Urziceni (Bravo baieti, sa faceti cat mai multe filme si poze). Spor la YoYo: Printre trucuri: Jamaican Flag si Rock the baby. Apropo: Acesta este articolul cu numarul 100. Bravo!

Read the rest of this entry »

Manusi de YoYo

Am primit cateva poze de la Adi si Alin din Urziceni cu manusile pe care le folosesc atunci cand se antreneaza (din cate am inteles sunt pentru ATV-uri):

Duncan Mosquito Desfacut

Duncan Mosquito desfacut: observati friction stickerele, distantierele si rulmentul. Poze primite de la Aly din Craiova:

Lyn Fury cu raspuns mic

Uneori se intampla ca yoyo-ul primit sa nu se intoarca din sleeper. Acest lucru se datoreaza fie ca rulmentul este foarte putin uns (lucru pe care il doresti atunci cand vrei sa faci trucuri complexe), nu tragi corespunzator (adica din cot in loc din incheietura se trage amplu in sus dupa care se lasa inchetura [...]

YYF Skyline Gray 2010 Edition – Review

Skyline ati mai vazut poze pe site in versiunea Green Monster. Acum Skyline in versiunea din 2010 este doar Bare-Metal Gri, se invarte foarte mult, l-am tinut pe hubs si s-a invartit cam 3 minute si 10 secunde O bijuterie de yoyo! PS: Antrax astept sa ne spui ce parere ai de noua ta achizitie!

YYF Frantic Albastru cu pete Galbene – Review

Frantic asa cum il stiti, mic dar foarte stabil, acum in versiunea patata:

Duncan Vendetta – Review

Un yoyo exceptional de la Duncan: Vendetta Screaming Eagle

Cat de subtire este Thin Lube-ul de la YoYoJam

Deoarece am fost intrebat de foarte multe persoane cat de subtire trebuie sa fie lubrifiantul pentru yoyo, am decis sa filmez pe cel subtire de la YYJ (Thin Lube): Ca idee este ca apa.

Film de la Adi si Alin din Urziceni – Ianuarie 2010

Antrenament cu noile yoyo-uri, filmat de Adi si Alin din Urziceni:

Castigatorii concursului de YoYo Giveaway

Locul 1: Alin (diablo.alin@yahoo.com) (YoYo Matrixx Alb-Rosu) Am decis sa dau 3 mentiuni constand in un yoyo Oldschool din lemn. Mentiuni: #1 Andreea (andry_purple@yahoo.com) #2 Alexandru (cristiean_alex@yahoo.com) #3 Moldy (me_moldy@yahoo.com) Alin o sa primeasca YoYo-ul Matrixx Alb-Rosu, ceilalti 3 o sa primeasca din partea mea cat un yo-yo din lemn. Premiul lui Alin Mentiunile pentru [...]