Donez YYJ Matrixx usor defect

!!! Concurs incheiat mai multe detalii aici.

Bun yoyo-ul este nou, nefolosit, dar a venit cu interiorul platanelor usor crapate (se rezolva cu un pic de superglue :) ). Yoyo-ul este in perfecta stare de functionare!

Ideea este urmatoarea, sunt dispus sa il “donez” unui vizitator in urmatoarele conditii:

• Aveti pana Luni 25 Ianuarie 2010 ora 13:00 sa lasati un comentariu pe aceasta pagina si sa imi spuneti “De ce sa vi-l dau voua?“. Eu o sa aleg pe cine consider ca a raspuns cel mai bine.
  • Nu uitati sa lasati o adresa de mail valida ca sa pot sa va contactez
  • In cazul in care nu sunteti din Bucuresti, trebuie sa platiti transportul pana la voi, daca ne intalnim in Bucuresti ne vedem la o statie de Metrou, stabilita de comun. Intalnirea are loc tot Luni, daca nu poti, ai pierdut dreptul la yoyo!
  • Costul acestui yo-yo este 0 lei!!!
  • Esti dispus sa accepti yoyo-ul asa cum este, fara alte obligatii din partea mea!

*Termenii de mai sus se pot modifica in caz de situatii extraordinare

Pozele cu yoyo-ul in cauza (mai detaliat nu se poate):
DSC00017

DSC00009

DSC00010

DSC00011

DSC00012

DSC00013

DSC00014

DSC00015

DSC00016

mpx Networks - Dezvoltare prezenta internet

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

• Vlad

De ce sa mi l dai mie ? :
    Eu nu sunt un baiat plin de bani ca alti si am unu yoyo de 5 lei si am invatat cat de cat bine sa ma il controlez.
    Multumesc Anticipat.

• zuz

mereu am vrut un yoyo c rulment am avut doar din lemn:(…multumesc

• Marius

Pentru ca te rog:D
    nush….pur si simplu mi-l doresc…as vrea sa il am…dar situatia mea materiala nu imi permite sa ma lafai in bani si cadouri:)

Cu stima si respect
    Marius Denes
    Multumesc.

• kretzu 360

Pt. ca , tot vrea sa imi strang niste bani pt un yoyo nou dar nu reusesc nici cum (cheltuielile lunare sunt prea mari:( ) asa ca as fi recunoscator.
    Multumesc!

• ninja

am auzit la un prieten de acest concurs si tot la el am incercat sa fac cateva trik-uri cu yoyo-ul lui.De ce sa mi-l dai mie?Ei, nu ma prea pricep la astfel de intrebari,dar eu as dori acest yoyo pentru ca nu am mai avut pana acum si imi place foarte mult.Probabil te intrebi de ce spun asta,pentru ca pur si simplu imi plac yoyo-uri.Prietenul de la care am auzit se numeste stef_stoianovici probabil il cunosti ;) .

• singurPeLume

Nu am mama, nu am tata, prim metrou umblu cu buza sparta. tu enorm m-ai ajuta sa fa-fa-fac lumea sa dea ceva, de-un asa yoyo de-as avea, as aveau o paine seara :) peace

• http://nam moldy

de ce sa mi-l dai mie

pt ca in brasov lume ainca nu stie ce e aia yoyo si daca am unul cat de cat pro, nu un mosquito amarat fara stickere, pot in pontinuare sa uimesc lumea prin oras si sa fac cunoscut acest mod de a-ti petrece timpu liber intrun mod placut, eu inca visez la o romanie in care in fiecare oras pe langa sunte de magazine pline de mancare, boarfe,jointuri si piese auto sa existe macar un yoyo shop. zi de nar fi super sa te duci pana incentru sa iti iei ata/lub/stickere in loc sa astept comezi de la mama drequ si sa platesc comisioane imense pe curierat. so i deserve that yoyo pt ca lumea sa auda de comunitatea comunitatea noastra si yoyoingul sa progreseze

• alin

de ce sa mi-l dai mie ?
    pai nu o sa incep sa ma vorbesc ca ceilalti ca nu am banii, daca nu aveau banii nu aveau pc sau calculator….deci au mintit….nu stiu daca ma cunstii ai fost si la noi la scoala, trebuia sa mai vi dar nu ai putut…pacat….sunt un fan al siteurilor tale,verific,world in my eyes(blogul tau), pe care le vizitez tot timpul in aflarea de lucruri noi…as vrea un yoyo ca pot arat celor din liceu un mod de petrece timpul..de a face noi cluburi, noi prieteni…am vazut toate filumeletele si pozele de pe site yoyo de cand au aparut as fi foarte bucuros sa stiu ca pot face aceste lucruri…ar fi un nou inceput intr-o lume asa mica…multumesc.

• Nicolae Alexandru

mi-asi dori un yoy ca asta din simplul fapt q as vrea unul pt a trece la trucuri mai avansate stiu doar bazele dar din pacate yoyo-ul meu s-a spart l-am lipit dar abea de se mai invarte….acuma depinde de decizia ta cui ai de gand sa il lasi pe mana…

• ovy

damil mie sa fie al 6 leace d#$%q il dai lu saraci astia ca5e se roaga te tine:))mai am un lyn fury un frantic un phantoom si am comandat si un schailyne si inca douo mai vai m$%^i lor:))

• FwoRD

Pentru ca merit.

• skore

pai eu as vrea acest yoyo pt ca am avut un un lyn fury si am invatat sa fac foarte multe trickuri cu el…dar din pacate l-am pierdut si vreau foarte mult sa imi cumpar altul dar pana la vara nu cred ca o sa am bani si nu vreau sa imi pierd indemanarea si experienta pe care le-am obtinut.am avut yoyo-ul 3 luni..il vreau inapoi:((.sunt din bucuresti.

• Alex

Pai as dori sa mil dai mie deoarece as vrea sa exersez… pe el si dupacea sa fac tricuri mai ample pe GM..mosu’le am fost cuminte anu asta am invatat sper sa vi si la mine anu asta:)) :D

• Stefan

Hmm:-?de ce sa mi-l dai mie.Pai in fiecare zi ma uit la colegii mei cum se joaca cu yoyo-ul iar eu sunt invidios pe ei ptr. ca ei au ,iar eu nu.Am si colegi care sunt mai putin egoisti si mi-au dat putin yoyo-ul lor sa ma joc.Indemanarea mea e foarte slaba momentan,dar daca tu mi-ai putea “dona” mie acest yoyo as invata niste trucuri frumoase in timp.Imi doresc de mult un yoyo dar parintii nu-mi dau acordul spunand ca este o prostie, de ce sa dau atatia bani pe el,iar eu trebuie sa-nghit spusele lor fiindca sunt inca la cheremul lor.

Multumesc,Anticipat.

• Bianca

yoyo asta cred ca ar sta cel mai bine la mine. ma gandesc sa invat copii de la orfelinat sa se joace cu el.

• catalin popa

Pai am nevoie de acest yoyo k sa blochez atacurile energetice ale flacarii violet:D

• ionut

de-a moaca!
    degeaba!

• andreea

Salut!

Numele meu este Andreea si as dori foarte mult sa imi dai mie acest yoyo. Bineinteles numai daca vei fii convins de ceea ce am sa iti spun.
    In primul rand ceea ce am sa zic este total adevarat daca asta conteaza cu ceva. Nu voi zice ca sunt saraca si ca locuiesc la metrou, ca nu am bani de un yoyo. Este adevarat ca nu imi permit sa dau un milion pe un yoyo , dar daca as renunta la lucruri mai importante as putea sa am unul.
    Am un yoyo ,, de jucarie,,cumparat de la mare, vara trecuta.Atunci am descoperit ca imi place sa invat trucuri si…am devenit ,,dependenta,, de acest yoyo. Deja am convins cativa colegi de placerea de a petrece ore pt a invata un nou truc sau de cea de a roti ore in sir un yoyo pe drum spre scoala, pe coridoare, in magazine.
    Daca mi-ai da mie acest yoyo as continua sa fac trucuri sa si ma perfectionez pe zi ce trece si deasemenea as convinge mai multa lume de frumusetea unui yoyo.
    Nu ma voi supara daca nu primesc acest yoyo, poate ca alte persoane au o poveste mai credibila decat mine, dar as dori sa ti cont ca spun adevarul, iar daca vei crede ca ceilalti sunt saraci lipiti, dar au calculator, este parerea ta.Sper ca vei face o alegere potrivita.
    Multumes, orice ai alege,
    Andreea

• antrax_alex

Hahaha. Vai cata lume a iesit din intuneric. Deci exista potential pt yoyoing in Romania. Nici eu nu sunt prea sanatos la cap pt ca o sa imi iau un yoyo de 4mill dar ma gandesc la banii astia ca la un abonament pe an:)) . Cu banii economisiti de cand m-am lasat de wow ( 2 ani) am putut incepe acest nou hobby :) ) Asa ca nu e chiar atat de mult un yoyo.

P.S. nu vreau acest yoyo pt ca am deja un lyn fury care e super tare.
    Urez bafta celor care si-l doresc si inca pe atat succes celor ce se vor apuca de yoyoing.

• sonyxxx16

salut,sunt vlad din bucuresti si imi doresc acest yoyo deoarece vreau sa imi dezvolt acest hobby nou descoperit, ma ales ca antrax_alex e un fraier si vreau sa il depasesc in trickuri

• antrax_alex

O sa zboare porcu cand o sa depasesti tu un maestru yoyo :) )

• sonyxxx16

lasa ca daca castig acest yoyo si o sa devin cat de cat bun o sa fac un filmulet yoyo-battle cu antrax in care facem trickuri & stuff

• http://www.maxiblog.tk Valy

Salut.. Prietena mea stie ca imi plac foarte mult yoyo`urile si stia ca imi doream foarte mult unul. Parintii ei au destui bani si se descurca, lucru pe care nu il pot spune si eu. Mi-a cumparat un YoyoJam Journey, rosu, si mi l`a facut cadou. Numai eu stiu cat de bucuros am fost si inca sunt. :) Problema.. De fapt nu e o problema, am invatat`o si pe ea sa se joace si sa faca niste trick`uri si ma simt foarte bine pentru asta. Mi-ar placea sa il primesc eu, ca apoi sa il dau pe al meu ei, cadou. mi s-ar parea un gest frumos, mai ales caa.. nu imi pot permite unul. Mersi anticipat, si sper sa “castige” cel care merita. Numai bine.

• teo061969

buna NUMELE MEU ESTE TEODORA,AM 8 ANI,AM VAZUT CE A-TI SCRIS SI AM SPUS SA INCERC SI EU.DE OBICEI SUNT NOROCOASA CHIAR DE NU AM CASTIGAT NIMIC DOAR SA PLATEASCA MAMA,AM SI EU UN YOYO MI L-A CUMPARAT ACUM O SAPTAMANA,MI-AS MAI DORI ALTUL DAR PANA LA ZIUA MEA NU AM NICI O SANSA,ACESTA FUSESE PROMIS DE CRACIUN,CAND DORM IL TIN SUB PERNA, M-AS BUCURA SA MI-L DATI MIE AR FI NOROCUL MEU CA AM SCRIS AICI,AR FI PRIMUL LUCRU CASTIGAT SI NU PLATIT DE MAMA.DACA CONSIDERATI CA ALTCINEVA IL MERITA EU VREAU SA VA SPUN CA SUNT MULTUMITA DE CEL TRIMIS SI O SA ASTEPT O NOUA OCAZIE SA MAI AM SI ALT YOYO IN AFARA DE CEL CARE IL AM .PUP SI SPER SA FIU EU ALEASA

• http://yoyo.o-o.ro/ Andrew

Eu vreu acest yoyo pentru ca mi-au spus reptilienii ca le este frica de el. Impreuna cu el o sa eliberez planeta de sub stapanirea lor si voi atinge un nivel spiritual energetic superor. Este adevarat ca pot face toate astea cu un magnet si o baterie, dar cu yoyoul asta nu trebuie sa port palaria de staniol. :D

Eu i l-as da lui catalin popa, imi place cum gandeste :D

• cristiean_alex@yahoo.com

Dude…. why should u give me that yoyo?
    IDK( I Dont Know) cuz’ im 13 and i need a yoyo to be the cooooolest boy in school.
    In my city, Iasi a lot of teenagers have a yoyo so i want to have 1 too
    Who have yoyo in Iasi: DUDU, KINDER, ITA, NE0, And much more…
    SO PLZ GIMME THAT YOYO

Romana: Tipule… de ce mi-ai da acel yoyo?
    NUSH( Nu Stiu) deoarece am 13 ani shi imi trebuie un yoyo ca sa fiu cel mai tare baiat din scoala

In orasu’ meu, Iasi o gramada de oameni au yoyo deci vreau shi eu unul..

DAR MAMA SPUNE:”MA’COPILE, TU CHAR CREZI CA AM EU BANI DE DAT PE TOATE PANARAMILE VOASTRE, IA MAI LASAMA-N PACE SHI DU-TE DEA-ICI CU YOYO-ul TAU CU TOT,,,, HAI LASA-MA CA AM TREAba”

DECI VREAU SHI EU UN YOYO TE ROG!!!
    Alex Cristiean,
    Lic. De Info Grigore C Moisil IASI,
    EMAIL: CRISTIEAN_ALEX@YAHOO.COM

• Beniamin

mi-ar place sa mi-l dai mie pentru simplul fapt k vreau sa-l fac si eu cadou cuiva si pt k-s sincer:-))) nu fac pe ” lovitul de soarta ” :-) salut

• http://www.flickr.com/photos/r_zv_n Razvan

Uau… imi pare bine sa vad ca a starnit interes giveaway-ul asta…din fericire cred ca eu voi reusi sa strang bani pentru a cumpara unul nou…
    anyway… va urez succes tuturor… si sper sa sa vi se para in continuare ca sunteti cool pentru ca aveti yoyo-uri… insa nu uitati ca yoyo-ul nu o sa va faca niciodata cool… nu poti deveni cool doar pentru ca ai ceva… trebuie sa fii tu insuti cool… cred ca ar trebui sa castige nu cel care se roaga cel mai mult.. ci cel care demonstreaza ca va folosi acest yoyo cum trebuie si ca va deveni un yoyoer adevarat… nu doar un pusti care crede ca e mai cool pentru ca are o jucarioara noua… asta era in clasa a patra…

keep yoyoing, have fun… don’t do drugs!

• Andrei

Nu as avea cel mai grozav motiv, dar de cand am gasit situl tau mi-am zis ca in sfarsit am si eu de unde sa cumpar un yoyo profesional, singurul impas pana acum au fost banii, desigur. Am gasit un tip pe Vimeo , membru al YoyoJam cred, care parcurge pas cu pas diferite trikuri, mi s-au parut foarte cool asa ca am incercat si eu cu ce am avut (unul cu brain). Am stricat acel yoyo, acum sunt la al 2-lea tot cu brain… primul sa rupt din singurul motiv ca nu il mai lasam jos din mana. I played it to death (si pana la febra musculara la mana dreapta):D acum cu al 2-lea am invatat aruncarile de baza. Daca as avea acest yoyo de il ai tu de donat as putea continua sa invat tot ce pot gasi de invatat :D

• antrax_alex

Total de acord cu Razvan :)
    De ce sa vrei yoyoul asta daca esti anti-talent la asa ceva?

• Big Andrew

pana la urma am decis sa postez si eu aici pentru yoyo fiindca vreau in timp sa imi alcatuiesc o colectie de yoyo si cred ca Matrixx-ul acesta ar fi un candidat bun pt. colectie din cauza tipului de raspuns(e un fel de starburst cum nu am mai vazut la niciun alt yoyo)…oricum succes si celorlalti candidati la premiu:D

• boz93

hmmm, mam gandit sa imi cumapr un yoyo, un Duncan Mosquito fiinca nu imi permit unul mai scump, dar mi-as dori unu mai bun, fiinca de 2 saptamani ma chinui cu un yoyo OldSchool imprumutat, sa fac diferite trickuri si nu ies foarte bine…dar totusi ies.
    Chiar daca zici ca il dai gratis, eu iti dau bani pe Duncan Mosquito pentru Matrixx, dar totusi sa functioneze Matrixx-u cat de cat…:D.

• http://spiritultimpului.blogspot.com Bodyshk

eu iti propun mai degraba un compromis: mi-l dai, incerc sa invat trickuri si intr-o saptamana fac un video. Daca nu vei fii multumit de evolutia mea, il donez la altcineva, ales tot de tine.

• http://www.flickr.com/photos/r_zv_n Razvan

Haha… maine e 25… sunt curios cine va castiga… :D

• http://andrei.mpx.ro Andrei

A expirat timpul, multumesc celor care au comentat. Momentan inca deliberez. Cred ca o sa imi ia ceva pana ma hotaresc, cred ca o sa dureze cate ore. Asa ca tineti aproape!

Apropo @Bodyshk suna interesanta ideea ta, nu o sa aplic in cazul acesta, dar urmatorul giveaway asa o sa fie, discutam! Si nu nu m-am hotarat inca cui sa dau YoYo-ul!

Castigatorii concursului: http://club.yoyoromania.com/2010/01/castigatorii-concursului-de-yoyo-giveaway/

Felicitari! Tineti aproape deoarece o sa se organizeze alte giveaway-uri! In curand…

• Andrei

Felicitari castigatorilor, astept s vad clipuri noi cu voi :P

• Adrian

imi doresc sa ajung pro si am nevoie de el