Archive for January, 2010

Donez YYJ Matrixx usor defect

!!! Concurs incheiat mai multe detalii aici. Bun yoyo-ul este nou, nefolosit, dar a venit cu interiorul platanelor usor crapate (se rezolva cu un pic de superglue ). Yoyo-ul este in perfecta stare de functionare! Ideea este urmatoarea, sunt dispus sa il “donez” unui vizitator in urmatoarele conditii: Aveti pana Luni 25 Ianuarie 2010 ora [...]

Read the rest of this entry »

Poze foarte artistice – Saptamana 3

Am primit de la Mihai un set cu poze foarte frumoase (prima poza o am pe desktop ):

Manualul Utilizatorului pentru YYF Grind Machine

Daca tot este popular grind machine am decis sa pun pe site foaia care se gaseste in cutia YoYo-ului Grind Machine de la YoYoFactory:

YoYo Oldschool la YoYoRomania.com

Daca esti nostalgic si vrei sa incerci unul simplu de lemn sau pur si simplu il vrei pentru colectia ta de yoyo-uri acum poti cumpara de pe YoYoRomania.com “YYR Oldschool YoYo“. Un yoyo elementar, cu ax fix, totul din lemn:

Produse Noi – Ianuarie 2010

In cursul acestui weekend o sa apara cateva produse noi pe yoyoromania.com. Acesta este un mic preview. Yoyo-uri: Duncan Pulse Ducan Mosquito Duncan Speed Beetle Shinwoo Phantom Silver Swinwoo Celcon YYF Grind Machine YYJ X-ConVict YYJ Lyn Fury YYJ Kickside Accesorii: YYJ Thin Lube Duncan Stickers YYJ Bearing Large YYJ Bearing Small Sfoara Verde Sfoara [...]

Topuri in 2009 pentru YYR

2009 a fost un an plin de munca, incercari, greutati, dar si bucurii pentru YoYoRomania.com Top 10 produse cautate pe YoYoRomania.com Yo-yo FAST 201 YoYoJam X-ConVict Verde YoYo Duncan Pulse cu Leduri YoYoJam Lyn Fury Negru-Purpuriu Rulment Dif-E-Yo KonKave YoYoJam Hitman yoyo YoYoJam Lyn Fury Negru-Negru YoYoJam Kickside Portocaliu Duncan Speed Beetle Mov-Galben YoYoJam Lyn [...]