Archive for February, 2010

Film primit cu Protostar [Big Andrew]

Filmul este de la Big Andrew cu Protostar-ul Gri:

Read the rest of this entry »

Produse noi “La comanda” – Februarie 2010

O lista care contine cateva produse nou adaugate avand eticheta “La comanda”: YoYoFactory DV888 Rosu YoYoJam Dark Magic Verde Duncan Mosquito Portocaliu Shinwoo Phantom Negru-Galben YoYoFactory Skyline Gri Duncan Metal Zero v2 Mov Duncan Metal Zero v2 Gri YoYoFactory Frantic Albastru YoYoFactory Frantic Albastru cu Galben Duncan Vendetta Rosu Daca doriti ceva din mai sus [...]

Produse noi – Februarie 2010

In cursul acestui weekend o sa apara cateva produse noi pe yoyoromania.com. Acesta este un mic preview. Yoyo-uri: Shinwoo Phantom Silver Rosu YoYoJam Lyn Fury Negru-Albastru YoYoJam Kickside Negru YoYoJam Kickside Albastru Marin YoYoFactory FAST 201 Gri YoYoJam Dark Magic Turcoaz YoYoFactory DV888 Gri YoYoFactory Protostar Gri YoYoFactory Grind Machine Albastru-Galben Accesorii: Husa YoYo Catifea [...]

Lyn Fury Evolution

Primit de la Big Andrew: La prima vedere yoyo-ul Lyn Fury produs de YoyoJam pare a fi un yoyo obisnuit in forma de fluture. Lucrul acesta l-am crezut si eu la inceput pana in momentul in care l-am primit; am descoperit ca este un yoyo “undersized” ceea ce imi place foarte mult fiindca se potriveste [...]

Familie de YoYo

Poze primite de la Big Andrew cu familia lui de YoYo: X-ConVict Rosu Lyn Fury Negru-Verde Protostar Gri

Bazarul YoYoRomania – Vanzare / Cumparare

Click aici pentru a intra in Bazar YoYoRomania.com Incepand de astazi Club YoYoRomania.com permite exclusiv vanzarea/cumpararea produselor second-hand de yoyoing (YoYo-uri, componente, accesorii, etc). In cazul in care doriti sa puneti la vanzare trimiteti un email la office@yoyoromania.com cu titlul: “Bazar”, pentru ca pachetul sa fie pus la vanzare trebuie sa furnizati: ce se vinde, [...]

YYF F.A.S.T. 201 – Review

Primul Yoyo Ajustabil! Folosind tehnologia patentata yoyo-ul F.A.S.T. (Fully Active Starburst Technology) cu rulment super rapid este yoyo-ul perfect pentru orice nivel, fie avansat fie incepator. Cu o singura rasucire poti sa ajustezi yoyo-ul pentru nivelul tau de indemanare. Acum intr-o cutine noua, F.A.S.T. 201 de la YoYoFactory:

YYF DV888 – Review

Un metal absolut superb: stabil, mic, il simti bine in mana si iti ies toate trucurile cu el (bineinteles ai nevoie si de un pic de talent, nu e asa?). DV888 de la YoYoFactory in toata splendoarea lui:

YYF Protostar – Review

YoYoFactory Protostar, este considerat unul dintre cele mai stabile yoyo-uri din plastic. Este foarte larg ceea ce te ajuta sa prinzi sfoara si rulmentul de la YYF este o bijuterie (se invarte foarte, foarte mult):

Montaj cu yoyo-ul [Lazar]

Un scurt montaj realizat de Lazar si Danny! Apropo: secventa din mijloc este editata Observati ca ploua cu videouri autohtone?