Lyn Fury Evolution
Primit de la Big Andrew:
La prima vedere yoyo-ul Lyn Fury produs de YoyoJam pare a fi un yoyo obisnuit in forma de fluture.
Lucrul acesta l-am crezut si eu la inceput pana in momentul in care l-am primit; am descoperit ca este un yoyo
“undersized” ceea ce imi place foarte mult fiindca se potriveste perfect in palma mea
Prima saptamana m-am jucat cu el stock (era destul de responsive si asta m-a ajutat fiind incepator) si am invatat sectiunile de “Incepatori” si “Intermediari”. Dar trecand mai apoi la avansati deja yoyo-ul era prea responsive pentru ce urma sa invat; asa ca din acest moment au inceput modificarile aduse acestui yoyo:
- am inceput prin curatarea rulmentului si adaugarea unui varf de ac de “Thin Lube”, dar tot era responsive asa ca am taiat oringurile in jumatate si asa am obtinut si unresponsivitate si mai mult spatiu pentru sfoara in gap
- apoi a urmat o modificare radicala a yoyo-ului: l-am satinat acest lucru permitandu-mi sa fac grinduri
- ultimele modificari constau in schimbarea oringurilor originale cu oringuri de silicon rosu RTV, dar si acestea taiate in jumatate
si inlocuirea rulmentului original cu unul YoyoJam SPEED Bearing…
Concluzii:
In urma acestor modificari yoyo-ul este acum perfect unresponsive putand se execut cu el unele din cele mai complexe trickuri chiar si din sectiunea “Expert” si “Masters”
Poze:
Yoyo-ul modificat in forma finala il vedeti in pozele care urmeaza:D

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.