Ultimele modificari facute de Big Andrei la yoyo
Iata ca dupa ceva vreme am ajuns cu Lyn Fury-ul in stadiul final al modificarilor.
Modificari:
*Satinare – permite realizarea unor basic grinduri care nu ar fi posibile cu alte yoyo-uri din plastic
*Shims – marirea gapului yoyo-ului cu aproximativ jumatate de milimetru ajungand acum aproape de nivelul “New Breed-ului” care este cunoscut pentru spatiul sau dintre platane marit
*Sistem de raspuns Hybrid Oring – acest sistem de raspuns este format dintr-un oring de silicon si unul de cauciuc, ambele taiate la nivelul platanelor, acestea oferind yoyo-ului proprietatea de a fi “unresponsive” ca si yoyo-urile de inalta clasa precum cele pentru jucatorii avansati
*Rulment – am adaugat yoyo-ului un rulment “Center Track” conceput special sa tina ata pe mijlocul sau si sa se invarta cat mai mult,rezultatele fiind spectaculoase fata de rulmentul stock, acesta fiind mai performant cu circa 200-250%
In urma acestor modificari am reusit sa transform un yoyo din categoria celor pentru incepatori intr-un yoyo performant destinat jucatorilor avansati.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.