BigAndrew
Un filmulet primit de la BigANdrew cu yoyo-ul lui Lyn Fury! Se roteste mult sau mi se pare mie?
Read the rest of this entry »Un filmulet primit de la BigANdrew cu yoyo-ul lui Lyn Fury! Se roteste mult sau mi se pare mie?
Read the rest of this entry »Concursul s-a terminat, multumesc celor care au participat. O sa ma decid cine ce castiga in aproximativ 2 zile. Poze primite pana acum de la: BigAndrew Am incercat sa folosesc noua ata tricolora pentru a creea abrevierea “yoyoromania” adica “YYR” Am pozat yoyoul impreuna cu atele folosite de-a lungul timpului…acele ate sunt pline de istorie [...]
Read the rest of this entry »Ce pot sa spun despre aceasta ata tricolora este ca de cand am desfacut plicul si am vazut-o mi-a captat imediat atentia. Fata de atele obisnuite care erau oricum “flashy” ata asta pur si simplu iti fura vederea la cat e de fumoasa si pot spune ca in sfarsit va rezolva problema atei care nu [...]
Read the rest of this entry »In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am pus giveawayul mai devreme, probleme tehnice. In ce consta giveawayul: Aveti pana Miercuri (23.06.2010, ora 23:00) sa scoateti la imprimanta urmatorul banner si sa faceti o poza afara (outdoor) in care sa apara bannerul. Fie ca e parc, geamuri, usi, etc. Vreau sa vad [...]
Read the rest of this entry »Un giveaway un pic mai serios: 6 bucati de YYR Oldschool. Transportul il suport eu, exclusiv prin Posta Romana. Ce trebuie sa faceti voi? Sa raspundeti la urmatoarea intrebare: “Din ce material este facut yoyo-ul?”. Primele 6 persoane care raspund corect primesc: Un YoYo YYR Oldschool O lista de trucuri Logo-ul YoYoRomania transparent Apropo, cand [...]
Read the rest of this entry »Dupa cum ati aflat de la YoyoTester din articolul anterior, pe YoYoRomania.com o sa apara seturi de sfori tricolore, deoarece sunt noi am decis sa dau prin Posta Romana cate o sfoara la 9 persoane. Transportul il suport eu, exclusiv prin Posta Romana. Ce trebuie sa faceti voi? Sa raspundeti la urmatoarea intrebare: “Cum se [...]
Read the rest of this entry »Tutorial de la Calin Inio: Ai nevoie de: un yoyo duncan cu friction stickerele tocite o lumanare ieftina, portocalie. (nu folosi lumanari cu ceara alba) o sursa de foc 5 minute libere Pui o picatura de ceara topita pe ce a mai ramas din sticker si intinzi cu degetul… …pe fiecare parte sunt deajuns 3-4 [...]
Read the rest of this entry »Review pentru noile sfori de la yyn aduse de yoyoRomania, highlights-twist.
Read the rest of this entry »Vineri am dat 100 de bucati de YYR Oldschool YoYo din lemn. M-am plimbat de la Victoriei, Romana, Universitate, Cismigiu si Eroilor. In total am facut 100 de persoane fericite. La multi ani copilu!!! PS: La sfarsitul saptamanii o sa am un Giveaway pentru voi, asa ca stay tunned! Spor la YoYo!
Read the rest of this entry »