BigAndrew

Un filmulet primit de la BigANdrew cu yoyo-ul lui Lyn Fury! Se roteste mult sau mi se pare mie?

Vreau si eu yoyo

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

• Big Andrew

Nu este cine stie ce filmul:D…l-am facut mai mult pentru a vedea cum se comporta ata tricolora in videouri:D…o sa urmeze mai incolo un film outdoor de calitate superioara:D..astept pana atunci sugestii de trickuri fiindca eu chiar nu mai am idei ce sa incerc in videouri…nu imi spune-ti sa le pun alea care imi plac mai mult fiindca mie imi plac toate:))

• maryus_gheciu

bv… abia astept sa vina shi lyn fury al meu :x … da nush c sa intamplat k sa pierdut comanda si acu astept… oricum bv.. ai invatat destul de repede ( cam de cat timp esti yoyo-er ?)

• Big Andrew

pai cam de jumatate de an:P…in videoul asta nu mi-a iesit nimik cum am vrut:D…daca vrei sa vezi ce e mai bun din mine cauta filmul ala cu protostarul:D…ala mi-a iesit cel mai bn:P…oricum si protostar e un yoyo mult mai bun decat lyn fury:D..si asta conteaza unpic:))

• maryus_gheciu

zimi shi mie id tau k vreau sa facem schimb d poze

• SrS

hm… da lyn-u ala chiar se invarte :) , alea stoc mor imediat pe sfoara

• Big Andrew

sunt bune si alea stock dak stii cum sa ai grija de ele:P…pentru cei ce vor ID-ul meu…Big_Andrew_Alba….in seara asta nu mai intru dar vb maine:D…pozele le vom vedea maine dupa ce se jurizeaza:D..asa e cel mai frumos si mai fairplay:D

• http://andrei.mpx.ro Andrei

Felicitari pentru film! La mai multe!!!

• SrS

Nu stiu…eu ii taiasem oringurile si l-am si uns cu thin lube si tot imi murea in mach5, mai mult de atat nu stiu ce pot sa ii fac

• Big Andrew

practice ,practice and more practice , srs:D

• SrS

Pai…nu ca acum am un protostar, un grindmachine si un 888x :)

• SrS

Din ce in ce mai putina activitate…

• Big Andrew

Am facut un film nou:D..outdoor..dar nu are Andrei timp sa il puna inca:))

• maryus_gheciu

l-ai pus p youtube ??? dak da.. da-ne link-ul

• Big Andrew

Astept sa apara pe site intai:P…ca sa fie mai mult suspans:))

• maryus_gheciu

eu deobicei nu suport sa astept.. asa k am gasit video-ul p youtube… shi. chiar a iesit super… sfoara s vede super afara. APP andrei a zis k sar putea k luni sau marti sa spuna castigatorii (nu sunt 100% sigur )… atunci are si el liber

• SrS

Dap…cred ca are licenta ca si eu o dau joi sau vineri…si pe urma… free yey!!! :)

• SrS

Andrei…daca citesti asta…nu exista cuvantul prelueaza :)

• http://andrei.mpx.ro Andrei

UPS, multam. Sunt in lipsa de timp :( ( si somn…

• SrS

Dap, stiu si eu sunt lafel :)