POZE – Giveaway Iunie 2010: Mosquito & FAST 201
Concursul s-a terminat, multumesc celor care au participat. O sa ma decid cine ce castiga in aproximativ 2 zile.
Poze primite pana acum de la:
BigAndrew

Am incercat sa folosesc noua ata tricolora pentru a creea abrevierea “yoyoromania” adica “YYR”

Am pozat yoyoul impreuna cu atele folosite de-a lungul timpului…acele ate sunt pline de istorie fiind impreuna din clipa in care am inceput pana in prezent (sunt doar cateva dintre ate…restul sunt pe la colegi de clasa:)) sau sunt pierdute).

Am incercat sa personalizez yoyo-ul atasandu-i o peruca din ate invechite si am incercat sa ii dau si unpic de viata prin atribuirea de elemente umane:)) (ochi, gura…si un scurt avertisment din partea yoyo-ului)..poza asta este preferata mea:D
Marius G.

Salut. Am yoyo-ul stricat insa asta nu ma impiedicat sa nu fac o poza in care sa apara si unul ( imprumutat de la un prieten, culmea acelasi model). Cum sunt plecat din Bucuresti am facut poza la tara in fata casei unde am lipit bannerele si am inceput sa fac cateva trucuri, printre care si Side Winder (trucul care apare si in poza). Si sa nu uitam de tricoul personalizat cu yoyo romania (eu unul il prefer si nu o sa il las in dulap sa se puna praful pe el ci din contra o sa il port mereu) .Una peste alta, eu m-am distrat facand poze pentru concurs (cred ca am facut vreo 150 de poze dintre care mai multe instantanee si cateva facute in casa pentru ca nu citisem bine ) si sper ca si ceilalti sa se fi distrat.
Gabby M.
Marian

Colac: YoyoRomania la mare! / YoyoRomania în vacanţă.

Urs: fanul numărul 1 al YoyoRomania cu tricou home made, realizat după banner.
Mihaela

Buldozer: YoyoRomania sapă adânc, YoyoRomania lucrează tot timpul pentru tine, YoyoRomania – you digg?, YoyoRomania – oricând, pentru oricine.

YoyoRomania – chiar şi pentru fete, YoyoRomania în parc.

Scoici: YoyoRomania la bronzat, YoyoRomania pe nisip, YoyoRomania – mozaic cu scoici.
Gelica

YoyoRomania energie vie, YoyoRomania pentru omul simplu
Adrian
Andrei

Salut!…cam asta e ideea mea…lipesc afise cu yoyoromania.com pe celelalte afise, promovand site’ul resptectiv…nu am aparut eu in poza pentru ca trebuia sa o posteze respectivul dar pana la urma a ramas a mea…(el a facut alta).
Multumesc si sper sa fie buna ideea :d…Bafta!
Cosmin
Era mailul in spam, scuze my bad, nu l-am vazut!

Pozele o sa apara in momentul in care se termina perioada de trimitere a pozelor.
Cei care au trimis poze si nu le apare numele aici sa ma contacteze.
PS: Se pot trimite maxim 3 poze!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.