POZE – Giveaway Iunie 2010: Mosquito & FAST 201

Concursul s-a terminat, multumesc celor care au participat. O sa ma decid cine ce castiga in aproximativ 2 zile. :)

Poze primite pana acum de la:

BigAndrew

Concurs Giveaway: BigAndrew
Am incercat sa folosesc noua ata tricolora pentru a creea abrevierea “yoyoromania” adica “YYR”

Am pozat yoyoul impreuna cu atele folosite de-a lungul timpului…acele ate sunt pline de istorie fiind impreuna din clipa in care am inceput pana in prezent (sunt doar cateva dintre ate…restul sunt pe la colegi de clasa:)) sau sunt pierdute).

Am incercat sa personalizez yoyo-ul atasandu-i o peruca din ate invechite si am incercat sa ii dau si unpic de viata prin atribuirea de elemente umane:)) (ochi, gura…si un scurt avertisment din partea yoyo-ului)..poza asta este preferata mea:D

Marius G.

Concurs Giveaway: Marius
Salut. Am yoyo-ul stricat insa asta nu ma impiedicat sa nu fac o poza in care sa apara si unul ( imprumutat de la un prieten, culmea acelasi model). Cum sunt plecat din Bucuresti am facut poza la tara in fata casei unde am lipit bannerele si am inceput sa fac cateva trucuri, printre care si Side Winder (trucul care apare si in poza). Si sa nu uitam de tricoul personalizat cu yoyo romania (eu unul il prefer si nu o sa il las in dulap sa se puna praful pe el ci din contra o sa il port mereu) .Una peste alta, eu m-am distrat facand poze pentru concurs (cred ca am facut vreo 150 de poze dintre care mai multe instantanee si cateva facute in casa pentru ca nu citisem bine ) si sper ca si ceilalti sa se fi distrat.

Gabby M.

Concurs Giveaway: Gabby
YoyoRomania flower power.

YoyoRomania vs Cat.

Spre Poiana Yoyoromania

Marian

Concurs Giveaway: Marian
Colac: YoyoRomania la mare! / YoyoRomania în vacanţă.

Urs: fanul numărul 1 al YoyoRomania cu tricou home made, realizat după banner.

Ursm: eu şi fanul numărul 1.

Mihaela

Concurs Giveaway: Mihaela
Buldozer: YoyoRomania sapă adânc, YoyoRomania lucrează tot timpul pentru tine, YoyoRomania – you digg?, YoyoRomania – oricând, pentru oricine.

YoyoRomania – chiar şi pentru fete, YoyoRomania în parc.

Scoici: YoyoRomania la bronzat, YoyoRomania pe nisip, YoyoRomania – mozaic cu scoici.

Gelica

Concurs Giveaway: Gelica
YoyoRomania energie vie, YoyoRomania pentru omul simplu

Adrian

Concurs Giveaway: Adrian

Concurs Giveaway: Adrian

Andrei

Concurs Giveaway: Andrei
Salut!…cam asta e ideea mea…lipesc afise cu yoyoromania.com pe celelalte afise, promovand site’ul resptectiv…nu am aparut eu in poza pentru ca trebuia sa o posteze respectivul dar pana la urma a ramas a mea…(el a facut alta).
Multumesc si sper sa fie buna ideea :d…Bafta!

Cosmin

Era mailul in spam, scuze my bad, nu l-am vazut!
Concurs Giveaway: Cosmin

Pozele o sa apara in momentul in care se termina perioada de trimitere a pozelor.

Cei care au trimis poze si nu le apare numele aici sa ma contacteze.

PS: Se pot trimite maxim 3 poze!

mpx Networks - Dezvoltare prezenta internet

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

• Big Andrew

ma omoara asteptarea:D…abia astept sa vad proiectele celorlalti:D

• SrS

Tu de ce esti nerabdator? ca oricum ai ales sa ramai la lyn fury :)

• Big Andrew

pai am zis mai sus:d..eu sunt nerabdator sa vad ce poze au facut ceilalti:D…

• Mojo

da numa 3 au trimis?

• maryus_gheciu

Big Andrew zimi shi mie ID tau k vreau sa facem schimb de poze :)

• Big Andrew

si sa stricam surpriza?:))..a mai incercat cnv:P…ai rabdare ca si eu am..e mai fairplay asa:D

• BuTch

eu am trimis email…nu a aparut numele…putin ajutor? :d

• Skore

nici numele meu nu a aparut.

• Big Andrew

o sa apara stati linistiti:D

• maryus_gheciu

frate da parca andrei a zis asa ” sa faceti o poza afara (outdoor) “. Se pare k Big Andrew nu a inteles.. scuze frate…. da asa e. acu sa nu te superi ……. restu’ super pozele

• Skore

da pozele mele nu au aparut:|

• SrS

parerea mea e ca Andrei a inteles cel mai bine ideea, si eu ma gandeam tot la asa ceva in caz ca aveam timp sa ma pozez :)

• http://andrei.mpx.ro Andrei

Problema: Pozele lu Cosmin erau in spam, acum am vazut, sorry my bad! Apropo, imi este foarte greu sa ma decid cine o sa castige! Este posibil sa mai dureze…

• maryus_gheciu

SrS sunt de acord , andrei a facut si el poze k lumea,

• maryus_gheciu

Cosmin si Adrian , va cunoasteti? k vad k aveti acelasi background (app d unde sunteti ?)

• Skore

da ne cunoastem ….din bucuresti…

• SrS

Si un castigator ceva?

Greu, chiar nu stiu, alternez si nu pot sa imi dau seama de un punct definitoriu!

• Skore

numai am rabdare:))..ma uit mereu sa vad daca sa anuntat castigatoru..

• Skore

defapt castigatorii

• BuTch

andrei, nu te’ai hotarat?:))

• Mojo

nu mai am rabdare….au trecut 5 zile:O

• maryus_gheciu

frate… andrei are si el problemele lui (ultimul an d facultate… ) mai are si el cv teste nush exact…. rabdare… tot o sa apara…

• robert

il inteleg perfect pe andrei si mie miar fi greu sa decid…
    PS:am incercat eu sa decid eu pt mine si tot nam reusit…..

• maryus_gheciu

dak nu poate sa se decida alege si el pozele cele mai bune shi dupa incepe : din oceanul Pacific a iesit un peste mic…… :) ) shi uite asa se decide si e shi moolt mai rapid.

• robert

:) )=)):))=))

• maryus_gheciu

SI castigatorul este ………………… :) )

• SrS

Dupa publicitate!

• Big Andrew

=))…buna asta SrS:))

• maryus_gheciu

da acum andrei este in vacanta (http://yoyoromania.com/ undeva sus scrie ).. asa k mai avem de asteptat

Andrei nu e in vacanta, doar in secunda asta trebuie sa se concentreze pe alceva, sorry guys :(

• maryus_gheciu

da totusi ,,, au trecut 3 saptamani( shi nu avem un castigator) ……. d cv vreme nimeni nu a mai comentat nmk p club….. caldura asta c face din om :) )

• Ba1atu

Mda. O lună şi rezultate din părţi.
    1. Ori câştigătorii au fostpremiaţi în secret.
    2. Ori nu există câştigători.
    3. Ori nu există premii.
    4. Ori nu mai există Andrei.
    5. Ori Andrei nu ma are chef să dea lucrui pe degeaba….
    Oricum ar fi, situaţia nu mi se pare ok. Nu mi se pare ok să laşi nişte oameni cu ochii în soare, într-o continuă aşteptare, fără nici un răspuns, fără nici o decizie.

• Big Andrew

eu zic k dac ai fi fost tu in locul lui Andrei si ar fi trebuit sa dai si tu licenta la facultate nu cred ca ai mai arunca cu vorbe in vant.Fii sigur ca dupa ce isi termina toate problemele, Andrei o sa se ocupe din nou de site-uri;)

• Ba1atu

ma indoiesc ca in 4 saptamani chiar nu a gasit 2 ore libere. Am dat si eu licenta la viata mea, stiu cum e. Si chiar nu e chiar asa apocaliptic.

• Ba1atu

Oricum, nu e vorba de a fi ocupat cat e vorba de a te tine de cuvant.

• robert

OFFF….asteptare asteotare…..

• BuTch

:) ) daca a facut concursul, e normal sa faca si regurile.el e “seful” el face ce vrea.daca nu poate acum sa aleaga 3 castigatori, nu trebuie sa ne bagam noi.o sa asteptam.

• maryus_gheciu

oricum mai avem de asteptat…. andrei e plecat in marea britanie asa k si vine in 2 saptamani ( cred k a plecat pe 21 sau 28 iulie) …………… am si uitat d concurs… inca putin si o sa se faca 2 luni … wow …

• robert

Concursul s-a terminat, multumesc celor care au participat. O sa ma decid cine ce castiga in aproximativ 2 zile ( 2 luni)

• maryus_gheciu

hai frate…. incepe scoala si nu stim cine a catigat… da-o draq d treaba. daca stia ca are treaba si nu poate sa se decida nu mai facea concursul…si cu si fara tot aia e ………………………………………….. NOI VREM RESPECT!!!

Salutare, I’m alive. Din motive personale nu am putut sa ma concentrez asupra Clubului. Imi cer scuze, stiu ca nu a fost un lucru frumos din partea mea. Va rog sa ma iertati.